Кормак Маккарти е казал: Човек никога не знае от какъв

...
 
Кормак Маккарти е казал: Човек никога не знае от какъв
Коментари Харесай

Поведението при мъжете, което издава изневяра

 

Кормак Маккарти е споделил: „ Човек в никакъв случай не знае от какъв по-лош шанс го е избавил неприятният му шанс “.

Изневярата боли. Ужасно доста. Това е най-неприятното нещо, което би трябвало да преживее една жена. И даже в множеството случаи изневярата остава непреживяна. Отворена рана, която не може да зарасне. Счупено доверие. Разбито сърце. Повърнати очаквания. За обич. Вярност. Щастие. „ Завинаги дружно “ към този момент не съществува. Останало е. В предишното. И няма връщане обратно. Вторият късмет е загуба на време. Не е същото. И в никакъв случай няма да бъде. Доверието го няма. Чувствата – изстинали. И да – не поисквам на никоя жена да й се случи. Но това е животът – цикъл от непредвидени събития, които те трансформират, построяват като персона и вършат по-силна. И даже сега да четеш това, със сълзи на очи, повярвай – той не те заслужава. И всичко, което ти се случва сега е за твое положително. Имай религия. Всичко ще се подреди.

Но в случай че те завладяват съмнителни мисли, дали половинката ти е вярна, то ние ще ти помогнем да разчетеш сигналите, които го издават, че ти.

Твоята вътрешен глас

Подозирането, че има нещо е първият знак у доста дами. Интуицията не постоянно се оказва вярна, само че въпреки всичко щом чувстваш, че нещо не е наред, постоянно това значи, че си забелязала нещо подсъзнателно. Един съвет – в случай че те тормози някоя мисъл, просто седни и поговори с него. Може би грешиш и той просто минава през тежък интервал и по тази причина се държи необичайно.

Технологията издава

Днес е доста по-лесно да изневериш на половинката си. Социалните мрежи ти дават огромно многообразие от дами, които не биха се замислили даже за момент да излязат с някой, даже и той да е привързан. Ако сътрудникът ти има ключова дума на телефона си, излиза от стаята, когато някой му се обади или не ти разрешава да използваш телефона му, то сигурно този човек крие нещо от теб.

Общите ви другари виждат, че нещо не е наред с вас

Често приятелите и ви ще виждат, че нещата сред вас не са както преди и ще стартират да задават въпроси. Най-вероятно сте се държали необичайно, карали сте се пред тях или са усетили напрежение сред вас, което преди е липсвало.

Нещата не се връзват

Започнал ли е да трансформира всекидневието си заради изчезнала основателна причина? Като да вземем за пример да потегля за работа по-рано заран от нормалното или пък да се връща по-късно. Или може би ти е споделил, че е излязъл с другар предходната седмица, само че по-късно разбираш, че този негов другар в действителност не е бил с него.

Той е прекомерно деликатен

Забелязваш, че стартира да отделя повече време за теб. Държи се необичайно прелестно. Обсипва те с дарове, похвали. Започва даже да те анулира в домакинската работа. Това е по този начин, тъй като може би се усеща отговорен и желае по някакъв метод да компенсира обстоятелството, че ти изневерява.

Раздразнителен е

Когато започнеш да му задаваш въпроси, той се изнервя и бързо сменя тематиката. Тогава сигурно не желае да организирате този диалог, тъй като най-вероятно крие нещо.

Обвинява те в невярност

Една непредвидена, неприятна и обидна за всяка жена реакция. По този метод, той се надява и вие също да го мамите, с цел да не се усеща толкоз отговорен. Бъдете деликатни, мъжете неведнъж са по директни от дамите.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР